Twitter'da Görüldü Özelliği Kapatma
Twitter'da Görüldü Özelliği Kapatma Facebook Paylaş Twitter Paylaş Google+ Paylaş Linkedin Paylaş Pinterest Paylaş
Facebook, WhatsApp ve Instagram'da olan görüldü özelliği artık Twitter’da da var!
 
Gönderdiğimiz direkt mesajları karşı taraf okuduğunda, direkt mesajın altında görüntüleme zamanı görünüyor.Bu yeni özellik sayesinde Twitter'da gönderdiğimiz mesajların okunma zamanını biliyoruz.
Bu özellik bazı kullanıcılardan olumlu tepkiler alsa da bazı kullanıcılar üzerilerinde baskı oluşturduğunu düşündükleri için bu özelliği kapatmak istiyor. Çünkü bir mesajı okuduğunuz zaman hemen cevap vermezseniz bu davranış kabalık olarak kabul ediliyor.
 
Bu özelliği kapatmak isteyenler için:
Android ve iOS uygulamaları kullananlar için:
- Twitter uygulamasında soldaki açılır menüden Ayarlar’ı açın.
- Gizlilik ve İçerik seçeneğini açın.
- Okundu Bilgisi Gönder/Al seçeneğindeki işareti kaldırın.
 
Web kullanıcıları için:
- Sağ üstteki açılır menüden Ayarlar’ı açın.
- Güvenlik ve Gizlilik sekmesini açın.
- Okundu Bildirimlerini Gönder/Al seçeneğinideki işareti kaldırın.
 
Bu seçeneği kapatınca size gelen direkt mesajları görüp görmediğinizi karşı taraf öğrenemediği gibi, siz de gönderdiğiniz direkt mesajı karşı tarafın görüp görmediğini öğrenemiyorsunuz.


Bir önceki yazımız olan Masaüstü Bilgisayarlar Neden Tercih Edilmiyor ? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar

Siz de Farklı Olduğunuzun Farkına Varın !
İNTERNET SİTENİZ İLE BİR ADIM ÖNDE BAŞLAYIN
ciziktir BİZİ TERCİH EDENLER ciziktir